Op 12 en 13 maart kan iedereen zijn hart ophalen aan honderden prachtige kunstwerken in de Grote Kerk van Breda. Voor het zesde jaar op rij vormt de kerk het imposante decor waar ruim 65 kunstenaars trots hun kunst exposeren.


Een bezoek aan de Brabant Art Fair is zeker niet alleen voorbehouden aan kunstkenners. U hoeft geen verstand van kunst te hebben om ervan te kunnen genieten. Iedereen is van harte welkom om de beurs te bezoeken en te genieten van kunst op een laagdrempelige manier in een informele sfeer.

Deelnemende kunstenaars hopen op de Brabant Art Fair in de eerste plaats dat hun werk de bezoekers zo weet te beroeren dat ze meer willen zien op een ander moment, bijvoorbeeld in hun eigen atelier. Nog meer hopen zij dat er tijdens de beurs ook direct werk wordt gekocht. De organisatie moedigt de (ver)koop van kunst aan door kopers een prachtig kunstboek én een fles wijn als cadeau te geven bij aankoop van een kunstwerk.

De Brabant Art Fair is open op zaterdag 12 en zondag 13 maart, op beide dagen van 11.00 tot 17.30 uur. Er geldt géén testplicht voor een bezoek aan de Brabant Art Fair omdat dit een doorstroomlocatie betreft. U hoeft aan de deur dan ook geen coronapas te laten zien.

Als lezer van BN De Stem krijgt u 50% korting op de toegang en betaalt u slechts € 3,50 per ticket (in plaats van € 7,00). U bestelt uw toegangskaart(en) met korting via onderstaande ticketshop.