Uw stand
Uw stand heeft altijd harde wanden. Bij de huur van uw stand zijn ophangdraden en haken inbegrepen. Als u staand werk heeft, dan kunt u uw werken voor de wanden plaatsen, desgewenst op zelf meegebrachte sokkels. Verder zijn in de deelnamekosten inbegrepen: een stoel, 2 lichtspots, 2 badges, uw naam op uw stand en vier consumpties.

Deelnamekosten
De deelnamekosten zijn afhankelijk van de grootte van de stand die u kiest (vanaf € 470,-). Elke deelnemer draagt bij aan de kosten van additionele promotie en krijgt daar publiciteit (en meer) voor terug. U kunt zelf kiezen voor het pakket dat u het meest schikt, vanaf € 95,-. En verder naar keuze onder meer een tafel met zwart kleed, extra spots en een stroompunt. Hier vindt u het volledige tarieven overzicht.

Korting
Leden van de NABK krijgen korting op hun deelnamekosten (de daarvoor benodigde code staat in het online account van de NABK).
NABKPRO leden krijgen € 70,- korting, Gouden NABK leden krijgen € 50,- korting. En Zilveren leden krijgen € 12,- korting. Als u zich nu eerst als lid van de NABK wil aanmelden, klik dan hier.