Uw stand
Uw stand heeft altijd harde wanden. Bij de huur van uw stand zijn ophangdraden en haken inbegrepen. Als u staand werk heeft, dan kunt u uw werken voor de wanden plaatsen, desgewenst op zelf meegebrachte sokkels. Verder zijn in de deelnamekosten inbegrepen: een stoel, 2 lichtspots, 2 badges, uw naam op uw stand en vier consumpties.

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten zijn € 49,- (ex. BTW) voor administratieve verwerking van uw gegevens, correspondentie, vermelding van uw naam en uw website op de website van de Brabant Art Fair, de vertoning van een door u zelf te bepalen kunstwerk op de website van de Brabant Art Fair en de ballotage.

Deelnamekosten
De deelnamekosten zijn afhankelijk van de grootte van de stand die u kiest (vanaf € 351,-). Elke deelnemer draagt bij aan de kosten van additionele promotie en krijgt daar publiciteit (en meer) voor terug. U kunt zelf kiezen voor het pakket dat u het meest schikt, vanaf € 89,-. En verder naar keuze onder meer een tafel met zwart kleed, extra spots en een stroompunt.

Korting
Deelname is voorbehouden aan leden van de NABK. Gouden en Pro leden hebben bovendien recht op korting, ongeacht de grootte van hun stand. NABKPRO leden krijgen € 60,- korting, Gouden NABK leden krijgen € 40,- korting. Als u zich nu eerst als lid van de NABK wil aanmelden, klik dan hier.

Wij verzoeken u vriendelijk hierna uw gegevens in te vullen.