De Brabant Art Fair is een kunstbeurs met een hoogwaardige samenstelling en uitstraling.
De achtste editie vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024.

De beurs in 2023 was al maanden van tevoren volgeboekt. Ook nu hebben al 65 kunstenaars zich verzekerd van een stand in 2024. Wilt u zich ook al aanmelden voor de volgende editie op 16 en 17 maart volgend jaar? Schrijft u zich dan nu alvast in via dit formulier.

Deelname aan de Brabant Art Fair is mogelijk voor beroepskunstenaars en kunstenaars met een grote staat van dienst. De aanmeldingen worden getoetst door een commissie. Als uw aanmelding niet wordt omgezet in deelname, bent u geen kosten verschuldigd.

Uw stand
Uw stand heeft altijd harde wanden. Bij de huur van uw stand zijn ophangdraden en haken inbegrepen. Als u staand werk heeft, dan kunt u uw werken voor de wanden plaatsen, desgewenst op zelf meegebrachte sokkels. Verder zijn in de deelnamekosten inbegrepen: een stoel, 2 lichtspots, 2 badges, uw naam op uw stand en vier consumpties.

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten zijn € 54,- (excl. BTW) voor administratieve verwerking van uw gegevens, correspondentie en de ballotage.

Deelnamekosten
De deelnamekosten zijn afhankelijk van de grootte van de stand die u kiest (vanaf € 470,-). Elke deelnemer draagt bij aan de kosten van additionele promotie en krijgt daar publiciteit (en meer) voor terug. U kunt zelf kiezen voor het pakket dat u het meest schikt, vanaf € 95,-. En verder naar keuze onder meer een tafel met zwart kleed, extra spots en een stroompunt. Hier vindt u het volledige tarieven overzicht.

Korting
Leden van de NABK krijgen korting op hun deelnamekosten. NABKPRO leden krijgen € 70,- korting, Gouden NABK leden krijgen € 50,- korting. En Zilveren leden krijgen € 12,- korting. Als u zich nu eerst als lid van de NABK wil aanmelden, klik dan hier.