De Brabant Art Fair is een kunstbeurs met een hoogwaardige samenstelling en uitstraling.
De zesde editie vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023.

De beurs is intussen volgeboekt. Wilt u op de reservelijst? Stuur dan een emailbericht naar info@brabantartfair.nl

Deelname aan de Brabant Art Fair is mogelijk voor beroepskunstenaars en kunstenaars met een grote staat van dienst. De aanmeldingen worden getoetst door een commissie. Als uw aanmelding niet wordt omgezet in deelname, bent u geen kosten verschuldigd.

Uw stand
Uw stand heeft altijd harde wanden. Bij de huur van uw stand zijn ophangdraden en haken inbegrepen. Als u staand werk heeft, dan kunt u uw werken voor de wanden plaatsen, desgewenst op zelf meegebrachte sokkels. Verder zijn in de deelnamekosten inbegrepen: een stoel, 2 lichtspots, 2 badges, uw naam op uw stand en vier consumpties.

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten zijn € 49,- (excl. BTW) voor administratieve verwerking van uw gegevens, correspondentie en de ballotage.

Deelnamekosten
De deelnamekosten zijn afhankelijk van de grootte van de stand die u kiest (vanaf € 410,-). Elke deelnemer draagt bij aan de kosten van additionele promotie en krijgt daar publiciteit (en meer) voor terug. U kunt zelf kiezen voor het pakket dat u het meest schikt, vanaf € 89,-. En verder naar keuze onder meer een tafel met zwart kleed, extra spots en een stroompunt. Hier vindt u het volledige tarieven overzicht.

Korting
Leden van de NABK krijgen korting op hun deelnamekosten. NABKPRO leden krijgen € 60,- korting, Gouden NABK leden krijgen € 40,- korting. En Zilveren leden krijgen € 10,- korting. Als u zich nu eerst als lid van de NABK wil aanmelden, klik dan hier.

Wij verzoeken u vriendelijk hierna uw gegevens in te vullen.