Ruim 100 geselecteerde kunstenaars tonen hun mooiste werken in een unieke sfeer en inspirerende omgeving. U kunt genieten van boeiende kunstwerken, van een glaasje wijn, een frisdrankje of een kopje koffie of thee en uiteraard ook van de passende entourage. In het weekend van 18 en 19 maart, van 11.00 tot 17.30 uur, is de Koepelhal in Tilburg even de grootste en mooiste galerie van Nederland.

Goed om te weten
– honden hebben geen toegang
– er is een garderobe (à 1 euro per item)
– de Koepelhal is heel gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar
– rondom de Koepelhal zijn verschillende (betaalde) parkeergelegenheden langs de weg, Parkeergarage Tivoli, Knegtel en vanaf maart een nieuwe garage bij het station
– meer informatie en het adres van de Koepelhal vindt u hier
– twee keer per dag vindt een rondleiding plaats van 30 minuten; ze zijn volgeboekt maar u kunt tijdens uw bezoek bij de informatiebalie even informeren of u alsnog kunt aansluiten.

Toegangskaarten
Een toegangskaart voor de Brabant Art Fair is in onderstaande webshop verkrijgbaar à € 9,00.
Een weekendticket, waarmee u op beide dagen kunt komen, kost € 14,50.
Of goedkoper als u een actiecode heeft (let op: u dient op ‘pas korting toe’ te klikken om de code te activeren).
U kunt ook tickets aan de kassa kopen.

Ticket inclusief € 20,- kunstcadeaubonnen
Als bezoeker krijgt u bij binnenkomst € 20,- aan kunstcadeaubonnen om te besteden bij kunstenaars die de kunstcadeaubonnen accepteren. Komt u getweeën, dan heeft u kunstcadeaubonnen ter waarde van € 40,-: een mooie korting op een kunstwerk.

Catalogus
Alle kunstenaars presenteren zich met 1 of meer werken in de catalogus (op tijdschriftformaat). Daardoor is de catalogus een mooi naslagwerk en souvenir. U krijgt bij de entree de catalogus ter waarde van € 4,95 cadeau.
Klik hier voor de digitale versie.