Wat maakt een bezoek aan de Brabant Art Fair bijzonder?
De Brabant Art Fair is een professionele kunstbeurs met kunstwerken van Nederlandse kunstenaars in de indrukwekkende Koepelhal in Tilburg. Alle kunstenaars zijn door een commissie getoetst voordat zij zijn toegelaten voor deelname aan de Brabant Art Fair. Het niveau van de werken is dan ook hoog. Verder biedt de beurs u een breed spectrum aan kunst, zowel voor wat betreft formaten, technieken als gebruikte materialen: ook sieraden en werken van keramiek en glas zijn te bewonderen en te koop. Daarbij zijn de kunstwerken meestal zeer betaalbaar.

Zijn de kunstenaars aanwezig?
Ja, bij de Brabant Art Fair zijn alle kunstenaars zelf aanwezig om u hun werken en hun passie, visie en drijfveren toe te lichten.

Kan ik gratis naar de Brabant Art Fair?
Vrienden van Stichting Kunstweek (www.kunstweek.nl) en leden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (www.NABK.nl) hebben samen met een introducé gratis toegang tot de Brabant Art Fair.
Ook relaties van deelnemende kunstenaars krijgen, op uitnodiging van de kunstenaars, gratis toegang.

Krijgen kinderen en scholieren korting?

Ja, kinderen tot 12 jaar hebben, mits ze onder begeleiding zijn van volwassenen, gratis toegang. Scholieren tot 16 jaar hebben ook gratis toegang.

Wat is de Brabant Art Fair meer dan een expositie van veel mooie kunst?

Op de Brabant Art Fair kunt u kennis maken met de makers van de kunst, u kunt de kunst kopen (vaak tegen zeer vriendelijke prijzen), u kunt een lekker drankje drinken of iets nuttigen en u kunt de indrukwekkende Koepelhal en inspirerende omgeving van de Tilburgse Spoorzone bewonderen.

Kan ik met eigen vervoer komen of is het beter om met het openbaar vervoer te komen?
Voor het antwoord verwijzen we u naar deze pagina: locatie.

Kan ik op de Brabant Art Fair kunst kopen?
Ja, dat kan. Alle geëxposeerde werken zijn rechtstreeks van de kunstenaars te koop. U betaalt geen commissies of opslag. De prijs die u met de kunstenaar overeenkomt, is de volledige prijs.

Kan ik pinnen?
Ja dat kan, of bij de kunstenaar zelf of bij de organisatie.

Wat zijn de openingstijden van de Brabant Art Fair?
De beurs is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur. Als u op zaterdag komt en u wilt op zondag terugkomen, kan dat: u kunt dat bij de entree kenbaar maken.