De indrukwekkende hal in de Spoorzone van Tilburg was tot begin 2011 de hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats. Inmiddels vormen de industriële spanten en de bijzondere lichtinval een prachtig decor voor de Brabant Art Fair. Kunst komt er tot zijn recht door de unieke sfeer van de Koepelhal en de inspirerende omgeving van de Tilburgse Spoorzone. 

Bezoekadres:
NS-Plein
5014 DA Tilburg

Openbaar vervoer:
De Spoorzone, waarvan de Koepelhal onderdeel is, ligt in het centrum van Tilburg naast het centraal station en het busstation. U bereikt de Brabant Art Fair dus ook het gemakkelijkst met het openbaar vervoer. Vanuit het Centraal Station, uitgang Noordzijde, loopt u rechtsaf richting de Koepelhal. U ziet op een gegeven moment enkele grote vlaggen met het logo van de beurs erop. Wanneer u niet meer verder kunt (u loopt tegen een hek) gaat u naar links en vervolgens vindt u een stukje verderop de entree waar we u met een glimlach verwelkomen! 

Met de auto (parkeren):
In de Spoorzone zijn meerdere terreinen waar u uw auto kunt parkeren. U vindt ze gemakkelijk door te navigeren naar Spoorzone P1 of naar Spoorzone P2. Daarnaast vindt u op loopafstand van de Spoorzone ook parkeergarage de Knegtel en parkeergarage Tivoli. Verder zijn er (betaalde) parkeerplaatsen bij de Burgemeester Brokxlaan en op het NS-plein.

Hoofdentree Brabant Art Fair:
Als u wilt navigeren met bijvoorbeeld Google Maps hoe u het best kunt lopen vanuit het Centraal Station of vanaf uw parkeerplaats naar de hoofdentree van de Brabant Art Fair, kunt u het best het adres ‘NS-Plein 4 5014 DB Tilburg’ invoeren in uw navigatie app. Hier bevindt zich de entree van de beurs, die is te herkennen aan een paar metershoge en vrolijk wapperende vlaggen!