Voor je relaties (per e-mail):
Beste …,

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart vindt de Brabant Art Fair plaats, in de industriële Koepelhal in Tilburg. Ruim 100 kunstenaars tonen dan een selectie van hun mooiste kunstwerken en natuurlijk ontbreek ik zelf ook niet met een selectie van mijn werken.

Naast de honderden kunstwerken kan er ook genoten worden van de bijzondere entourage van de Koepelhal en van heerlijke hapjes en drankjes.

Ik nodig u hierbij van harte uit om mijn stand te komen bezoeken. Als mijn relatie, mag ik u een gratis toegangskaart aanbieden (t.w.v. € 9,-), die u zeer gemakkelijk kunt aanvragen via deze link: https://brabantartfair.nl/bezoeken/. Vervolgens volgt u deze stappen:
– selecteer het gewenste aantal tickets
– klik op ‘Volgende’ en typ in het daarvoor bestemde veld kortingscode DLN24-BAF
– klik op ‘Pas korting toe’: de prijs wordt nu aangepast naar 0 euro
– vul de gevraagde gegevens in.
Direct nadat u de gegevens heeft ingevuld en op ‘Maak bestelling af’ heeft geklikt, wordt het ticket verzonden naar uw e-mailadres.

Ik zou het erg leuk vinden u (weer) te ontmoeten tijdens de Brabant Art Fair!

Met vriendelijke groet,

Voor op social media of in je nieuwsbrief:
Op zaterdag 16 en zondag 17 maart vindt de Brabant Art Fair plaats, in de industriële Koepelhal in Tilburg. Ruim 100 kunstenaars tonen dan een selectie van hun mooiste kunstwerken en natuurlijk ontbreek ik zelf ook niet met een selectie van mijn werken. Hier vind je veel informatie: www.brabantartfair.nl. Wil je komen kijken? Laat het me even weten en ik regel een toegangskaart voor je (je krijgt daarvoor van mij een link en een 100% kortingscode).