Voor je relaties (per e-mail):
Beste …,

Zaterdag 12 en zondag 13 maart is de Grote Kerk in Breda nog mooier dan ze al is.
60 kunstenaars tonen dan een selectie van hun mooiste kunstwerken tijdens de Brabant Art Fair. En natuurlijk ontbreek ik zelf ook niet met een selectie van mijn werken.

Naast de ruim 600 kunstwerken kan er ook genoten worden van de prachtige entourage van de Grote Kerk, van heerlijke hapjes en drankjes en zijn er onder meer kunstboeken te zien en te koop.

Ik nodig u hierbij van harte uit om mijn stand te komen bezoeken. Als mijn relatie, mag ik u een gratis toegangskaart aanbieden (t.w.v. € 7,-), die u zeer gemakkelijk kunt aanvragen via deze link: https://brabantartfair.nl/wp/bezoeken/. Vervolgens volgt u deze stappen:
– kies de dag en tijd van uw voorkeur (vol = vol) en selecteer het gewenste aantal tickets (maximaal 4)
– voer in het daarvoor bestemde veld kortingscode BAF-22D in
– klik op ‘Pas korting toe’: de prijs wordt nu aangepast naar 0 euro
– klik op ‘Verder’ en vul de gevraagde gegevens in.
Direct nadat u de gegevens heeft ingevuld en op ‘Bestel nu’ heeft geklikt, wordt het ticket verzonden naar uw e-mailadres.

Ik zou het erg leuk vinden u (weer) te ontmoeten tijdens de Brabant Art Fair!

Met vriendelijke groet,

Voor op Social Media of in je nieuwsbrief:
Zaterdag 12 en zondag 13 maart is de Grote Kerk in Breda nog mooier dan ze al is. 60 kunstenaars tonen dan een selectie van hun mooiste kunstwerken tijdens de Brabant Art Fair. En natuurlijk ontbreek ik zelf ook niet met een selectie van mijn werken! Hier vind je veel informatie: www.brabantartfair.nl. Wil je komen kijken? Laat het me even weten en ik regel een toegangskaart voor je (je krijgt daarvoor van mij een link en een 100% kortingscode).

TIP: plaats één of meerdere afbeeldingen van werk dat je gaat exposeren: een bericht mét afbeelding wordt vaak beter bekeken en gelezen dan een bericht zonder afbeelding.