10 maart 2020

Zojuist hebben de drie veiligheidsregio’s en de burgemeesters van Noord-Brabant besloten om alle grote evenementen in Noord-Brabant, in elk geval voor de komende week, af te gelasten (onder andere festivals, beurzen en voetbalwedstrijden). Helaas treft dit ook de Brabant Art Fair komend weekend.

Maar niet getreurd, na het ontvangen van dit trieste nieuws hebben wij direct de belangrijkste betrokken partijen (Grote Kerk Breda, catering, standbouwer, enzovoorts) gecontacteerd en alles in het werk gesteld om de beurs te verplaatsen. Per slot van rekening is het slagen van dit evenement een absolute prioriteit.

Met succes! Want wij kunnen je met plezier mededelen dat we de Brabant Art Fair 2020 hebben kunnen verschuiven naar het weekend van 29 en 30 augustus 2020.

Vanzelfsprekend sturen we dit nieuws ook naar de meer dan 1.000 mensen die al een toegangskaartje hebben besteld met de mededeling dat dit kaartje ook in augustus geldig is!

Tot slot onze welgemeende excuses voor deze gang van zaken, maar gelet op deze overmacht situatie en de geboden uitweg, denk ik dat we er heel goed vanaf zijn gekomen en kunnen we nu met herboren moed en na een verfrissende zomer hernieuwd uitkijken naar de Brabant Art Fair 2020 op 28 en 29 augustus.

Blijf gezond en tot snel!

Met vriendelijk groet,
Els van Lent – Raoul Locht
beursmanager Рdirecteur De Kunst Collega’s B.V.
www.brabantartfair.nl
Tel. 0162 521 500